9,5

Wellness tuinkamer

Toe aan een ontsnapping aan de dagelijkse drukte? Een luxe relaxatie tuinkamer van Bronkhorst is een vrije, warme ruimte - op loopafstand. Vanuit uw spa, sauna of zwembad geniet u van de natuur.
Kies een wellness stijl:
Wellnesstuin met poolhouse van hout met een buitensauna en doorkijkhaard
GAEV wellness
vanaf €34.950,- (6 x 3,5m)

Deze afgebeelde wellness heeft een afmeting van 6 x 3,5 m. Hij is afgewerkt met systemen & materialen t.w.v. ongeveer €42.000 (bovenop de vanaf prijs). Neem contact met ons op voor een prijsindicatie van uw plannen.

Creëer een relaxatie ruimte met een sauna of spa in uw tuin. Een wellness in stijl GAEV straalt eenvoud en rust uit. Robuust en landelijk door de constructie van hout. Geniet er simpelweg van de aandacht voor uzelf.

Luxe moderne wellnesstuin met zwembad en overkapping met sauna
ROHE wellness
vanaf €64.950,- (7,8 x 3,6m)

Deze afgebeelde wellness heeft een afmeting van 7,8 x 3,6 m. Hij is afgewerkt met systemen & materialen t.w.v. ongeveer €81.600 (bovenop de vanaf prijs). Neem contact met ons op voor een prijsindicatie van uw plannen.

Wellness gaat om genieten, rust vinden en uw gedachten verzetten. Een relaxatie ruimte in stijl ROHE is hiervoor met zijn riante overstek de perfecte ruimte. Vol luxe plekken voor ontspanning. Een sereen en elegant ontwerp.

Luxe overkapping met sauna en zwembad in tuin met vlonder van hout
EYCK wellness
vanaf €28.500,- (6,5 x 3,5m)

Deze afgebeelde wellness heeft een afmeting van 6,5 x 3,5 m. Hij is afgewerkt met systemen & materialen t.w.v. ongeveer €29.500 (bovenop de vanaf prijs). Neem contact met ons op voor een prijsindicatie van uw plannen.

Ontwerpstijl EYCK is warm, landelijk en stoer. Een tuinkamer met relaxatie ruimte is optimale ontspanning in uw landelijke tuin. De perfecte plek in de frisse buitenlucht voor een zwembad, buitensauna en spa.

Luxe sauna en spa

Een wellness op maat

Maatwerk is onze kracht. Deel uw wensen met ons en wij realiseren voor u een bijgebouw met relaxatie ruimte op maat. Een luxe wellness is het zusje van het poolhouse: beiden gecreëerd om maximaal te kunnen ontspannen - gewoon in uw achtertuin. Gun uzelf een ruimte waar stijl en rust elkaar ontmoeten.

Wellnesstuin ontwerp met overkapping met sauna en spa en een haard
+
Voor sfeer en warmte
Haard
+
Exclusief op maat
Sauna
+
Na een warme saunagang
Buitendouche
Houten overkapping met wellness zwembad en spa met vlonder
Inspiratie
Modern poolhouse met spa, zwembad en sauna binnen
Luxe tuinkamer met ingebouwde sauna
Inspiratie
Luxe tuinkamer met ingebouwde sauna
Poolhouse modern rohe met zwembad
Inspiratie
Riant en luxe ROHE poolhouse met zwembad
“Totale ontspanning: uw relaxatie ruimte laten we volledig aansluiten op uw wensen.”
Carl Loots Bronkhorst België
Carl Loots
Adviseur / agent België
privé Wellness op loopafstand

Luxe afwerking

Sfeerverlichting die u kunt dimmen, een haard voor de juiste sfeer of getinte beglazing voor extra privacy: luxe elementen maken uw relaxatie ruimte uniek - exclusief.

Accessoires ROHE sauna -desk

Sauna

Accessoires ROHE buitendouche -desk

Buitendouche

BRONKHORST_AMSTELVEEN-5617 (HR)-2

Kachel

Accessoires ROHE spa (1) -desk

Spa

Wellness accessoires sanitair - desk

Sanitair

BRONKHORST 0179 (HR)

Bar

1 van 6
wellness van bronkhorst

Waar wij goed in zijn

Persoonlijk advies

Bij Bronkhorst krijgt u altijd persoonlijk advies - op maat. Onze adviseurs nemen de tijd voor u en uw wens. Tijdens een adviesgesprek in onze showroom concretiseren we niet alleen de functionaliteiten, maar ook het design. Uw relaxatie ruimte wordt volledig gepersonaliseerd. In stijl en vorm.

Maak een afspraak
Advies van Bronkhorst Buitenleven
ONTWERP OP MAAT

Uw wens krijgt vorm in een 3D ontwerp. Dat doen wij bij ieder project. Hierin laat onze designer uw wens en ons advies samensmelten. Een krachtig ontwerp, dat nog jarenlang aantrekkelijk is. Welke wellness-oplossing siert u en uw tuin het meest: een spa, zwembad of sauna — of alle drie?

Ontdek ontwerpstudio
Ontwerp buitenverblijven Bronkhorst
Volledige ontzorging

Een luxe relaxatie ruimte buiten is de definitie van ontspanning. Zodra wij uw wensen in kaart hebben gebracht, heeft u geen omkijk meer naar het hele traject. Voorbereiding en uitvoering worden door uw persoonlijke projectleider in goede banen geleid. Dat is onze kracht.

Onze werkwijze
Poolhouse bouw Bronkhorst
0 +
Wij hebben meer dan 19 jaar ervaring in de realisatie van luxe bijgebouwen
0 %
Erkend om onze persoonlijke aanpak, maatwerk en 100% ontzorging
0 +
Met een team van ruim 35 vakmensen werken wij aan unieke projecten
Een wellnesstuin realiseren

Ontwerp, bouw & projectleiding

Wij ontzorgen u: van advies en ontwerp tot projectleiding, bouw en onderhoud. Welson is onze partner als het gaat om de realisatie van een zwembad, maatwerk sauna en energiezuinige spa. Twee partijen die zorg dragen voor één project.

Meer informatie
Wellness in tuin met overkapping van hout en een zwembad

Hans Snel, Adviseur bij Bronkhorst

“Tijdens een afspraak maken we al een eerste schets van uw plannen”
Afspraak maken
Advies van Bronkhorst in Uddel
Wellnesstuin met luxe overkapping

Maakt u plannen voor een wellnesstuin? In het tuinontwerp kan een luxe wellness overkapping niet ontbreken. Bekijk hier onze projecten en ontdek hoe een tuinkamer met relaxatie ruimte of poolhouse in uw tuin kan staan. Realiseer er bijvoorbeeld een maatwerk sauna en luxe spa. Wellness in eigen tuin is een duurzame investering in uzelf. Bronkhorst is er voor advies, ontwerp en realisatie.