9,5
Over ons header - desk

Uniek design door Bronkhorst

Samen met onze designers geven wij de meest exclusieve bijgebouwen vorm. De ene ruimte die in verbinding staat met de ander, en vooral: in verbinding met de tuin. Een bijgebouw die u uitnodigt naar binnen te stappen. Om u te inspireren hebben wij drie stijlen gecreëerd: EYCK, GAEV en ROHE. Met al onze kennis en ervaring weten we precies wat mooi én functioneel is.

Start uw project
de persoon achter het ontwerp

Onze designers

Piet Boon

Een exclusieve samenwerking tussen Studio Piet Boon en Bronkhorst. Piet Boon: “Door het samenbrengen van onze kennis en vakmanschap zijn we erin geslaagd een ervaring neer te zetten waarbij je thuis het hele jaar door de natuur kunt ervaren.” Het is een architectonisch vormgegeven bijgebouw waarin interieur en exterieur zorgvuldig op elkaar zijn afgestemd.

Bekijk Piet Boon x Bronkhorst
Piet Boon voor Bronkhorst
Igor Banušic

Hij staat bekend om zijn streven naar architectonische tijdloosheid. Architect Igor Banušic is dé bedenker van onze ontwerpstijl 'ROHE'. Exclusief ontworpen voor Bronkhorst. De inspiratie haalde hij uit de ontwerpen van architect Mies van der Rohe (geb. 1886). Een Duits-Amerikaans architect die zijn tijd al ver vooruit was en waarvan wij zijn treffende uitspraak 'Less is more' nog steeds gebruiken.

Bekijk ontwerpstijl ROHE
Igor portretfoto
Thomas van Asselt

"Het mooiste is om mijn ontwerp een paar maanden later in de tuin van een klant te zien staan". Thomas is de 'creatief' achter al onze 3D schetsen. Al sinds 2015 maakt hij ontwerpen voor Bronkhorst. Volledig op maat. Thomas: "Wij geloven in de kracht van consistentie. Eén lijn in vorm, materiaal en tint".

Bekijk ontwerpstijl GAEV
Ontwerper Thomas van Asselt
Ontwerp op maat

Uw project in 3D

Wanneer u ons uw luxe houten bijgebouw laat realiseren, maken wij altijd een 3D ontwerp. Inclusief een opzet voor de aankleding en inrichting. Zo ziet u precies hoe het geheel in uw tuin zal staan. En kunt u alvast wegdromen bij het idee.

Afspraak maken
unieke projecten

Ontdek onze stijlen

Onze designer maakt van ieder bijgebouw een ontwerp op maat - in 3D. Ter inspiratie hebben wij twee verschillende stijlen voor u ontworpen. Maar, wij kleuren ook graag buiten de lijntjes van deze beelden. Dat kan dus ook een samensmelting van beide stijlen zijn. Of zelfs heel landelijk met eikenhout.

Brochure mockup Bronkhorst
95 pagina's inspiratie

Brochure

Bij het creëren van uw ideale bijgebouw is inspiratie geen overbodige luxe. Onze brochure staat vol unieke ideeën, uitvoeringen en ontwerpen.

Vraag brochure aan