9,5

Tuinkantoor op maat

Een tuinkantoor geeft ruimte voor focus en u ontvangt er relaties in stijl. Tussen het groen van uw tuin is het prettig werken. Een geïsoleerd tuinkantoor dat van alle gemakken is voorzien.
Tuinkantoor stijlen:
Tuinkantoor op maat van hout geïsoleerd met glazen wanden
GAEV tuinkantoor
vanaf €54.950,- (6 x 3,5m)

Dit afgebeelde tuinkantoor heeft een afmeting van 6 x 3,5 m. Hij is afgewerkt met systemen & materialen t.w.v. ongeveer €30.800 (bovenop de vanaf prijs). Neem contact met ons op voor een prijsindicatie van uw plannen.

Een GAEV tuinkantoor is de uitgelezen plek waar u met volle aandacht kunt werken. De robuuste houten constructie heeft een stoere uitstraling. Eén die jarenlang meegaat. Hij geeft uw tuin een warm karakter.

Luxe modern tuinkantoor praktijkruimte in de tuin van hout
ROHE tuinkantoor
vanaf €102.450 (7,8 x 3,6m)

Dit afgebeelde tuinkantoor heeft een afmeting van 7,8 x 3,6 m. Hij is afgewerkt met systemen & materialen t.w.v. ongeveer €39.500 (bovenop de vanaf prijs). Neem contact met ons op voor een prijsindicatie van uw plannen.

Uw werk in luxe en rust uitvoeren. In een riant ROHE tuinkantoor heeft u alle ruimte voor werken en ontspannen. Het royale overstek is niet alleen mooi, het creëert ook extra privacy. Tuinkantoor modern: ruimte voor focus.

Tuinkantoor klassiek op maat van eikenhout douglas met glaswanden
EYCK tuinkantoor
vanaf €47.500,- (6 x 3,5m)

Dit afgebeelde tuinkantoor heeft een afmeting van 6 x 3,5 m. Hij is afgewerkt met systemen & materialen t.w.v. ongeveer €44.450 (bovenop de vanaf prijs). Neem contact met ons op voor een prijsindicatie van uw plannen.

Een luxe tuinkantoor van hout in stijl EYCK is een geïsoleerde werkplek. Deze stijl kenmerkt zich door haar landelijke uitstraling. Klassieke houtbouw in een nieuw jasje, voorzien van alle comfort om prettig thuis te werken.

Gefocust werken

Geïsoleerd tuinkantoor

U kunt een tuinkantoor laten bouwen óf er een ruimte van maken waar meerdere functies samenkomen: half tuinkantoor hout, half tuinkamer bijvoorbeeld. Zo geniet u zowel privé als zakelijk van een prachtig houten bijgebouw. Bronkhorst ontwerpt en bouwt uw tuinkantoor op maat. Laat u inspireren.

Tuinkantoor luxe ontwerp modern van hout met wit gestucte wanden en een keuken
+
Goede verlichting
Inbouwspots
+
Altijd gekoelde dranken
Keukenblok
+
Luxe sanitair binnen
Toilet
Amsterdam - smal 5 desk-1
Inspiratie
Tuinkantoor in stadstuin met betonvloer
Fam Froger_Breda_juli2021-4 (1)
Inspiratie
Zwarte geïsoleerde tuinkamer met haard
Bleiswijk - smal 2 mob
Inspiratie
Klassieke tuinkamer met riante bar
“Samen creëren we een luxe, rustige en vooral comfortabele werkplek in uw tuin”
Carl Loots Bronkhorst België
Carl Loots
Adviseur / agent België
Maak het een fijne werkplek

Luxe tuinkantoor

U kunt uw buiten kantoor eenvoudig houden of uitbreiden met luxe elementen. Raak geïnspireerd voor uw eigen stijlvolle en houten tuinkantoor.

Accessoires GEAV heaters (1) -desk

Heaters

BRONKHORST_ALPHEN AAN DEN RIJN-6689 (HR)

Keuken

BRONKHORST_AMSTELVEEN-5822 (HR)

Toilet

BRONKHORST_ZEGGE-0992 (HR)

Berging

BRONKHORST_ALPHEN AAN DEN RIJN-6674 (HR)-2

Vouwwand

1 van 5
tuinkantoor van bronkhorst

Van ontwerp tot bouw

Persoonlijk advies

Wij ontwerpen én realiseren een luxe kantoorunit op maat. Zoals dit tuinkantoor op maat. Daarbij vinden we persoonlijke aandacht belangrijk. Tijdens een afspraak bespreken we de ruimtes, materialen en maken we een schets. Met onze jarenlange ervaring krijgt u doordacht advies en is er alle ruimte voor speciale wensen.

Maak een afspraak
Tuinkantoor advies van Bronkhorst Buitenleven
ONTWERP OP MAAT

Uw wens krijgt vorm in een door onze designer vormgegeven 3D ontwerp. Hierin smelten ideeën, ervaring en materialen samen in één ontwerp. Wordt het een tuinkantoor met toilet? Creëert u voldoende zitplek voor relaties? Of wenst u slechts een kleine werkplek in de tuin voor uzelf? Start het ontwerpproces met Bronkhorst.

Ontdek ontwerpstudio
Moodboard tuinkantoor ontwerp Bronkhorst
Inclusief projectmanagement

Van idee tot bouw: we nemen het hele proces voor u uit handen. Onze ervaren schrijnwerkers bouwen uw kantoor op maat. Met onze jarenlange ervaring weten wij goed wat we doen. En dat merkt u. U hoeft alleen maar te genieten van de rust in uw goed geïsoleerde tuinkantoor.

Onze werkwijze
Collectie bouw Bronkhorst
0 +
Wij hebben meer dan 19 jaar ervaring in de realisatie van luxe bijgebouwen
0 %
Erkend om onze persoonlijke aanpak, maatwerk en 100% ontzorging
0 +
Met een team van ruim 35 vakmensen werken wij aan unieke projecten
Op maat gemaakt

Tuinkantoor met veranda

Een tuinkantoor realiseren wij op maat. Dat geeft alle ruimte om functies te combineren. Bouw er een paar meter aan vast: een overdekte plek om te loungen. Een luxe kantoorunit en tuinkamer samen. Ontdek de mogelijkheden.

Bekijk tuinkamer
Kantoorruimte in tuin tuinkamer met lounge en berging van hout

Willard ter Keurst, Adviseur bij Bronkhorst

“Tijdens een afspraak in de showroom creëren we uw tuinkantoor”
Afspraak maken
Advies ontwerp Bronkhorst buitenverblijven
Houten tuinkantoor van Bronkhorst

Tussen het groen werkt u vanuit uw geïsoleerde tuinkantoor. Een kantoor in tuin dat van alle gemakken is voorzien. Hoe zou zo'n luxe buiten kantoor er voor u in de meest ideale vorm uit zien? Vind inspiratie tussen onze projecten voor uw tuinkantoor geïsoleerd. Wat is de tuinkantoor prijs? Bij Bronkhorst start het vanaf €47.500 voor een tuinkantoor maatwerk project.