9,5
Veelgestelde vragen

We helpen u graag

Een houten bijgebouw biedt legio mogelijkheden op gebied van stijl en functies. We hebben voor u de meest gestelde vragen op een rij gezet. Kunt u het antwoord op uw vraag niet vinden? Neem dan contact met ons op.

Kan ik een afspraak maken in België?

Dat is zeker mogelijk! Wij hebben een Belgische adviseur, die in België woont en werkt, en voor een adviesgesprek bij u thuis langs kan komen. Maak hier een afspraak.

Kan ik de showroom bezoeken?

Jazeker, dat kan. Wij verzoeken u wel vriendelijk om altijd een afspraak te maken. Onze showroom is namelijk alleen op afspraak geopend. In de showroom staan twee modellen en een grote houten constructie. Wij geven u daar tijdens een adviesgesprek een goed idee van alle materialen en de mogelijkheden.

Op welke termijn kan ik een adviesgesprek plannen?

Een adviesgesprek met één van onze adviseurs kunnen wij in de meeste gevallen binnen enkele werkdagen plannen. Dit is afhankelijk van de hoeveelheid aanvragen die wij krijgen en van uw eigen agenda. Vul dit formulier in om een afspraak te maken.

Kan ik een offerte ontvangen?

Wij maken al onze bijgebouwen op maat. Hierdoor brengen wij alleen een offerte uit nadat er een afspraak met één van onze adviseurs heeft plaatsgevonden. Voorafgaand aan de afspraak kunnen wij u telefonisch vaak al wel een prijsindicatie geven. 

Leveren jullie ook bouwpakketten?

Nee, wij leveren geen bouwpakketten. Bronkhorst ontwerpt en realiseert luxe bijgebouwen van hout op maat. Dat betekent dat we het hele traject doorlopen: van advies en ontwerp tot projectleiding en bouw. We bewaken de hoge kwaliteit van onze bijgebouwen graag van begin tot eind. Daarom bouwen we onze projecten ook altijd zelf op locatie.

Wat is de levertijd?

Nadat u ons akkoord heeft gegeven op de offerte, duurt het doorgaans nog minimaal 8 tot 10 weken voordat uw houten bijgebouw wordt gebouwd. Uiteraard is dit termijn wel afhankelijk van de (seizoens)drukte op dat moment, evenals de levertijd van materialen.

Is er een vergunning nodig voor mijn plannen?

Voor de meeste bijgebouwen in uw tuin heeft u geen vergunning nodig. Omdat de regelgeving rond vergunningen soms wat ingewikkeld kan zijn, leest u hier meer over vergunningen. Natuurlijk kunt u altijd contact met ons opnemen. Ook raden wij vaak aan om het voor de zekerheid na te vragen bij uw eigen gemeente.

Moet er een fundering geplaatst worden onder mijn buitenverblijf?

In sommige gevallen en bij bepaalde bodemtypes is een fundering aan te raden. Onze adviseur zal u daarin adviseren en vertellen wat het beste is voor uw situatie. De eventuele fundering wordt uiteraard ook door ons aangelegd.

Neem contact op

Contact met ons opnemen is geheel vrijblijvend. We vertellen u graag over de mogelijkheden voor de realisatie van uw houten bijgebouw. 

“We beantwoorden graag uw vragen over onze producten en ons bedrijf.”

Uw gegevens