9,5
PERSOONLIJK ADVIES

Maak een afspraak

We maken graag kennis met u - en uw wensen. Tijdens uw adviesgesprek met één van onze adviseurs worden uw plannen uitgewerkt tot een concreet plan. We kijken er naar uit om een prachtig houten bijgebouw voor u te realiseren.

“Als uw persoonlijk Belgisch adviseur geef ik u graag advies over een bijgebouw”
Vul het afspraakformulier in

Op basis van uw gegevens nemen wij contact op voor het maken van een afspraak.

Stap 1 2 3
Uw gegevens
Volgende
Stap 1 2 3
Uw adres
Vorige
Volgende
Stap 1 2 3
Indienen

Vorige
over Bronkhorst

Onze werkwijze

We zijn graag transparant over hoe wij werken. Zo weet u altijd waar u aan toe bent. Ontdek hoe wij werken: van oriëntatie tot realisatie. Een helder stappenplan.

Werkwijze 1 - desk-tab-mob
1. Oriëntatie

Tijdens een telefonisch gesprek heeft u alle ruimte om uw wensen te bespreken en vragen te stellen. We leggen u onze werkwijze haarfijn uit en plannen een afspraak.

Werkwijze 2 - desk-tab-mob
2. Adviesgesprek

U heeft een persoonlijk adviesgesprek met een adviseur. In onze showroom of bij u thuis. Onze expertise vormt samen met uw wens het begin van een uniek project.

Werkwijze 3 - desk-tab-mob
3. Ontwerp & materiaal

Na uw gesprek ontvangt u een offerte en een 3D ontwerp. Ontworpen door onze designer, met als startpunt uw wens. Doordacht en met verrassende elementen.

Werkwijze 4 - desk-tab-mob
4. Projectleiding

Wij bereiden uw project zorgvuldig voor. U heeft contact met een vaste projectleider die zorg draagt voor een goede planning, uitvoering en heldere communicatie.

Werkwijze 5 - desk-tab-mob
5. Realisatie

Uw bijgebouw wordt deels in de werkplaats gebouwd. Vervolgens monteren wij het bij u op locatie en wordt alles zorgvuldig afgewerkt en aangesloten. Met oog voor detail.

1 / 5