9,5
Contact bezoek showroom adviesgesprek bij Bronkhorst
Bezoek onze showroom

Op afspraak bent u van harte welkom in onze showroom in Uddel (NL). Voel de materialen en zie de ontwerpen met eigen ogen. Maak er een concreet plan voor uw houten bijgebouw tijdens een gesprek met een Belgische adviseur.

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag
09:00 - 17:00
Zaterdag & zondag
Gesloten
Bezoek
Enkel op afspraak
Afspraak maken
Veelgestelde vragen

Heeft u een vraag?

Wat is de levertijd?
Nadat u ons akkoord heeft gegeven op de offerte, duurt het doorgaans nog minimaal 8 tot 10 weken voordat uw bijgebouw wordt gebouwd. Uiteraard is dit termijn wel afhankelijk van de (seizoens)drukte op dat moment, evenals de levertijd van materialen.
Op welke termijn kan ik een adviesgesprek plannen?
Een adviesgesprek met één van onze adviseurs kunnen wij in de meeste gevallen binnen enkele werkdagen plannen. Dit is afhankelijk van de hoeveelheid aanvragen die wij krijgen en van uw eigen agenda. Vul dit formulier in om een afspraak te maken.
Kan ik een offerte ontvangen?
Wij maken alle bijgebouwen op maat. Hierdoor brengen wij alleen een offerte uit nadat er een afspraak met één van onze adviseurs heeft plaatsgevonden. Voorafgaand aan de afspraak kunnen wij u telefonisch vaak al wel een prijsindicatie geven.
Neem contact op

Contact met ons opnemen is geheel vrijblijvend. We vertellen u graag over de mogelijkheden voor de realisatie van uw maatwerk bijgebouw.

“Ik maak graag de tijd voor u om vragen te beantwoorden”

Uw gegevens