9,5

Luxe veranda

Met een veranda op maat, stapt u vanuit uw woonkamer direct een luxe buitenruimte in. Een veranda van Bronkhorst wordt gekenmerkt door haar houten constructie. Ontspanning in uw tuin is slechts een schuifdeur van u verwijderd.
Kies een veranda stijl:
Luxe veranda zwart hout met glas en een lichtstraat
GAEV veranda
vanaf €19.250,- (5 x 3,5m)

Deze afgebeelde veranda heeft een afmeting van 5 x 3,5 m. Hij is afgewerkt met systemen & materialen t.w.v. ongeveer €13.700 (bovenop de vanaf prijs). Neem contact met ons op voor een prijsindicatie van uw plannen.

Een veranda op maat in stijl GAEV kunt u volledig naar wens vormgeven. Wenst u hem groot of klein, met open of juist dichte wanden? U bepaalt. Deze stijl geeft uw veranda een warme, moderne uitstraling.

Maatwerk veranda modern met ayous rhombus en een lichtstraat
ROHE veranda
vanaf €41.950,- (4,8 x 3,6m)

Deze afgebeelde veranda heeft een afmeting van 4,8 x 3,6 m. Hij is afgewerkt met systemen & materialen t.w.v. ongeveer €19.550 (bovenop de vanaf prijs). Neem contact met ons op voor een prijsindicatie van uw plannen.

Een ROHE veranda is een luxe toevoeging aan uw woning. Gekenmerkt door zijn grote overstek en exclusieve materialen. De perfecte balans tussen functioneel en uiterst stijlvol. Een luxe houten overkapping.

Maatwerk veranda landelijk van hout met eikenhout en witte planken
EYCK veranda
vanaf €17.500,- (5 x 3,5m)

Deze afgebeelde veranda heeft een afmeting van 5 x 3,5 m. Hij is afgewerkt met systemen & materialen t.w.v. ongeveer €20.450 (bovenop de vanaf prijs). Neem contact met ons op voor een prijsindicatie van uw plannen.

Ontwerpstijl EYCK is een veranda aanbouw vanuit de klassieke houtbouw. Robuust eikenhout en een zwarte dakrand vormen de basis. Een overkapping op maat die perfect aan een landelijke woning staat.

Maatwerk is onze kracht

Luxe veranda op maat

Deel uw wensen en wij ontwerpen voor u een veranda op maat. We weten als geen ander functionaliteit en comfort samen te brengen tot een stijlvol geheel. U heeft alle vrijheid om de indeling en materialisatie van uw landelijke veranda samen met ons te bepalen. Creëer de plek in uw tuin waar u écht tot rust komt.

Veranda van hout op maat met haard en lichstraat
+
Sluit uw veranda volledig af
Glaswand
+
De stijlvolle sfeermaker
Haard
+
Meer licht in huis
Lichtstraat
Moderne veranda aan huis met glas van hout
Inspiratie
Strakke veranda met lamellen en glaswand
Luxe houten veranda aan villa met glaswand
Inspiratie
Moderne villa met een luxe veranda met haard
Exclusieve eiken veranda op maat met glaswand
Inspiratie
Klassieke eiken veranda met glaswanden
“Van het ontwerp tot de realisatie van uw maatwerk veranda."
Carl Loots Bronkhorst België
Carl Loots
Adviseur / agent België
uw nieuwe favoriete plek

Fijne afwerkingen

Met eenvoud als kern, kunt u uw veranda op maat vormgeven met comfortabele elementen. Een luxe overkapping aan huis: het gevoel van absolute vrijheid.

Accessoires GEAV Haard (1) -desk

Kachel

BRONKHORST_BORNE-9779 (HR)

Lichtstraat

Accessoires ROHE glaswand -desk

Glaswand

BRONKHORST_AMSTERDAM-5126 (HR)

Kantoor

BRONKHORST 0279 (HR)

Buitenkeuken

1 van 5
veranda van bronkhorst

Van ontwerp tot bouw

Persoonlijk advies

Bij Bronkhorst vinden we persoonlijke aandacht belangrijk. We geven u graag goed advies en nemen daarom de tijd voor u en uw wensen. Tijdens een adviesgesprek bespreken we functionaliteiten, materialen en maken we een ruwe schets. Uw veranda wordt volledig op maat gemaakt.

Maak een afspraak
Overkapping advies Bronkhorst Buitenleven
ONTWERP OP MAAT

Uw wens voor een veranda op maat krijgt vorm in een 3D ontwerp, inclusief materiaaladvies. Onze designer brengt alle elementen perfect samen. Kunt u zich de warme haard en luxe van het hele jaar door buiten kunnen dineren al voorstellen? We ontwerpen een plek om tot rust te komen.

Ontdek ontwerpstudio
Collectie ontwerp Bronkhorst overkapping
100% ontzorging

Een veranda in uw tuin betekent ontspannen op de momenten die u wilt. Zodra wij uw wensen in kaart hebben gebracht, heeft u geen omkijk meer naar de realisatie. De bouw en het projectmanagement nemen wij volledig uit handen. U heeft er geen omkijk naar. Net zo fijn.

Onze werkwijze
Bouw buitenverblijven Bronkhorst
0 +
Wij hebben meer dan 19 jaar ervaring in de realisatie van luxe bijgebouwen
0 %
Erkend om onze persoonlijke aanpak, maatwerk en 100% ontzorging
0 +
Met een team van ruim 35 vakmensen werken wij aan unieke projecten
Luxe terrasoverkapping

Veranda design

Een statement in uw tuin: een design veranda. Gaat uw voorkeur meer uit naar een veranda die los staat van uw woning? Bij Bronkhorst noemen we dat een tuinkamer. Een veranda hout aan huis? Dan ontwerpen wij de veranda modern of klassiek.

Bekijk tuinkamer
Design veranda van thermo ayous hout modern op maat met glaswanden en betonvloer

Claudia Herik, Commercieel Medewerker bij Bronkhorst

“Samen met ons uw veranda ontwerpen? Maak een afspraak”
Afspraak maken
Veranda afspraak Bronkhorst
Luxe Bronkhorst veranda van hout

Stelt u eens voor hoe zo’n luxe veranda eruit zal zien wanneer hij aan uw woning staat. Het complete aanzicht verandert. Om te zien wat van een veranda overkapping met uw woning en tuin doet, bekijkt u hier onze gerealiseerde projecten. De het design van uw veranda aanbouw bepaalt u zelf: Bronkhorst bouwt uw veranda aan huis van hout op maat. Van een veranda modern hout tot een klassieke veranda.