9,5

Poolhouse

Fijne momenten beleven in uw luxe poolhouse: onder een warme douche stappen na een intensieve zwemsessie of samen genieten van een gezonde maaltijd. Uw poolhouse bouwen wij exclusief op maat. Kiest u voor een poolhouse modern of een poolhouse landelijk?
Kies een poolhouse stijl:
Poolhouse met buitenkeuken en berging van hout met beton stuc en een vlonder
GAEV poolhouse
vanaf €30.950,- (6 x 3,5m)

Dit afgebeelde poolhouse heeft een afmeting van 6 x 3,5 m. Hij is afgewerkt met systemen & materialen t.w.v. ongeveer €28.550 (bovenop de vanaf prijs). Neem contact met ons op voor een prijsindicatie van uw plannen.

Uw GAEV poolhouse kunt u volledig naar wens vormgeven. Zoekt u een ruimte voor de zwembadtechniek, dineren, loungen en sporten? Een poolhouse in deze stijl is warm, uitnodigend, robuust en tijdloos.

Luxe modern poolhouse van hout met berging en buitenkeuken van Bronkhorst
ROHE poolhouse
vanaf €64.950,- (7,8 x 3,6m)

Dit afgebeelde poolhouse heeft een afmeting van 7,8 x 3,6 m. Hij is afgewerkt met systemen & materialen t.w.v. ongeveer €57.500 (bovenop de vanaf prijs). Neem contact met ons op voor een prijsindicatie van uw plannen.

Een poolhouse in de stijl ROHE visualiseert de luxe en vrijheid die een luxe bijgebouw u biedt. Gekenmerkt door haar enorme overstek. Kom er tot rust en focus op uw eigen behoeftes - en die van uw dierbaren.

Landelijk poolhouse hout met zwembad in tuin en berging
EYCK poolhouse
vanaf €28.450,- (6 x 3,5m)

Dit afgebeelde poolhouse heeft een afmeting van 6 x 3,5 m. Hij is afgewerkt met systemen & materialen t.w.v. ongeveer €19.500 (bovenop de vanaf prijs). Neem contact met ons op voor een prijsindicatie van uw plannen.

Een landelijk poolhouse in stijl EYCK is klassieke houtbouw op hoog niveau. Een luxe buitenruimte naast het zwembad, omgeven door een landelijke tuin. De robuuste eikenhouten staanders maken de sfeer.

Stijlvol maatwerk

Uw luxe poolhouse

Uw poolhouse bouwen begint bij een exclusief ontwerp. Zowel het ontwerp als onze service worden volledig aangepast aan uw wensen. Zo geven we u alle vrijheid voor de indeling en materialisatie van uw luxe poolhouse. Persoonlijk adviseren is onze kracht. Wordt het een poolhouse modern design? Of klassieker?

Poolhouse met overstek van hout in een rhombus profiel met een spa en buitenkeuken
+
Laat uw spa verzinken
Vlonder
+
Voor een gekoeld drankje
Buitenkeuken
+
Plaats hem buiten of binnen
Douche
Poolhouse met zwembad in tuinontwerp
Inspiratie
Luxe poolhouse van douglas hout met grote vlonder
Landelijk poolhouse met dakpannen van hout
Inspiratie
Landelijk poolhouse met pannendak
Poolhouse modern met glaswand en wellnesstuin
Inspiratie
Modern zwart poolhouse met betonvloer en haard
“Een modern poolhouse op maat: dé plek voor ontspanning, rust en gezelligheid”
Carl Loots Bronkhorst België
Carl Loots
Adviseur / agent België
Maak het uw favoriete plek

Originele details

Een poolhouse kan zoveel meer zijn dan alleen een lounge of functionele plek voor uw zwembadtechniek. Maak van uw poolhouse een aangename plek.

BRONKHORST_AMSTELVEEN-5617 (HR)-2

Kachel

Accessoires ROHE spa (1) -desk

Spa

WELSON_RHENEN-5527 (HR)

Buitendouche

BRONKHORST 0279 (HR)

Buitenkeuken

Accessoires ROHE glaswand -desk

Glaswand

1 van 5
poolhouses van bronkhorst

Wat ons onderscheidt

Persoonlijk advies

Bij Bronkhorst vinden we persoonlijke aandacht belangrijk. Een adviseur denkt met u mee - en verder. Niet alleen functioneel, maar ook in design. Een krachtig advies op maat. Wij creëren een luxe poolhouse waar u graag uw tijd door zal willen brengen. Fijn alleen, maar ook in goed gezelschap.

Maak een afspraak
Overkapping advies van Bronkhorst Buitenleven
3D ONTWERP OP MAAT

Alle wensen en advies komen perfect samen in een 3D ontwerp van uw poolhouse. Een designer van Bronkhorst brengt alle elementen perfect samen. We ontwerpen de plek waar u tot rust komt: waar u uw focus kan verleggen. Tijd voor uzelf. Daar houden wij al rekening mee in het ontwerp.

Ontdek ontwerpstudio
Ontwerp buitenverblijf
Volledige ontzorging

Tijdens de realisatie van uw poolhouse, heeft u altijd één aanspreekpunt. Een projectleider van Bronkhorst neemt het hele traject uit handen en onze ervaren schrijnwerkers bouwen het poolhouse. U mag van ons verwachten dat u er geen omkijk naar heeft.

Onze werkwijze
Poolhouse bouw door Bronkhorst
0 +
Wij hebben meer dan 19 jaar ervaring in de realisatie van luxe bijgebouwen
0 %
Erkend om onze persoonlijke aanpak, maatwerk en 100% ontzorging
0 +
Met een team van ruim 35 vakmensen werken wij aan unieke projecten
Overtref het poolhouse

Uw eigen luxe wellness

Een poolhouse bij uw zwembad is luxe, maar een privé relaxatie ruimte overtreft alles. Een betere ontsnapping aan de alledaagse drukte is er niet. En dat op enkele meters van uw huis. Ontdek hoe uw wellness vorm kan krijgen.

Bekijk wellness
Poolhouse in wellnesstuin op maat van hout met een sauna en spa

Hans Snel, Adviseur bij Bronkhorst

“Tijdens een afspraak adviseer ik u een maatwerk oplossing”
Afspraak maken
Hans adviesgesprek bij Bronkhorst
Luxe poolhouse van Bronkhorst

Eigenlijk kan het zwembad in uw tuin niet zonder een bijpassend poolhouse. Hoe royaal wilt u het hebben? Wordt het een landelijk poolhouse of een modern poolhouse? Laat hem perfect opgaan in uw tuinontwerp. Inspiratie opdoen: bekijk hier verschillende poolhouse projecten die wij onlangs realiseerde. Weten of u een vergunning nodig heeft? Lees hier meer over vergunningen.