9,5
Luxe tuinkamer met doorkijkhaard van douglashout met antraciet olie
Home
Projecten
Tuinkamer met doorkijkhaard
Exclusieve

Tuinkamer met tunnelkachel

Een luxe tuinkamer met tunnelkachel, die staat in een oase van groen. De kachel met doorkijk is dé eyecatcher van het houten bijgebouw. We hebben deze douglas houten tuinkamer buiten met een antraciet olie behandeld. Het hout binnen is eiken, wat een extra warme en natuurlijke uitstraling heeft. Sluit de glazen schuif-draaiwanden en het is ook op koudere dagen een fijne plek. De gaskachel met een glazen doorkijk is afgewerkt met een lichtgrijze betonstuc. Puur genieten!

Outdoor furniture: Borek 

Download nu 5 tips van Bronkhorst

5x dingen om niet te vergeten tijdens uw oriëntatie naar een bijgebouw

Ontvang de tips

Tuinkamer met tunnelkachel

Heeft u plannen om een luxe tuinkamer op maat te laten bouwen? Een Bronkhorst bijgebouw is puur vakwerk. Afmeting, stijl, materialen en functies worden ontworpen naar uw wens. Kiest u voor een luxe bijgebouw met tunnelkachel? Dan kunt u het hele jaar door in eigen tuin tot rust komen.

SPECIFICATIES
projecten

Bekijk ook

Bekijk verschillende projecten die wij realiseerden en doe nog meer ideeën op voor uw eigen luxe tuinkamer op maat. We maken voor ieder project een uniek ontwerp.

Brochure mockup Bronkhorst
95 pagina's inspiratie

Brochure aanvragen

Bij het creëren van uw ideale bijgebouw is inspiratie geen overbodige luxe. Onze brochure staat vol unieke ideeën, uitvoeringen en ontwerpen.

Ontvang brochure