9,5
Geïsoleerde zwarte tuinkamer van hout met glaspui met tuin hoekbank
Home
Projecten
Geïsoleerde tuinkamer met buitenkeuken
Luxe tuinkamer met buitenkeuken

Geïsoleerde tuinkamer

Deze luxe geïsoleerde tuinkamer met buitenkeuken realiseerden we in een moderne tuin. De bewoners kozen voor een tuinkamer met isolatie, zodat ze er alle jaargetijden kunnen loungen. Door de grote keuken en sfeervolle kachel in deze maatwerk tuinkamer, is het genieten in eigen achtertuin. De tuinkamer heeft een betonvloer en de wanden zijn voorzien van basebeton. Kortom: een geïsoleerde tuinkamer van hout om even helemaal tot rust te kunnen komen.

Maak nu een afspraak

Bronkhorst ontwerpt en realiseert een geïsoleerde tuinkamer voor u op maat.

Afspraak maken

Tuinkamer met isolatie en riante buitenkeuken

Een buitenverblijf van Bronkhorst is puur vakwerk. Deze volledig geïsoleerde tuinkamer is gemaakt van hout en is afgewerkt met een betonvloer, keukenblok, basebeton en een sfeervolle kachel. De grote geïsoleerde glaspui in de tuinkamer zorgt voor voldoende licht. Een fijne plek in de tuin!

SPECIFICATIES
projecten

Bekijk ook

Steeds vaker kiest men voor een geïsoleerde tuinkamer op maat in de tuin. Laat u inspireren door de tuinkamers die wij realiseerden. 

Brochure mockup Bronkhorst
95 pagina's inspiratie

Brochure aanvragen

Bij het creëren van uw ideale buitenverblijf is inspiratie geen overbodige luxe. Onze brochure staat vol unieke ideeën, uitvoeringen en ontwerpen.

Vraag brochure aan