9,5
Exclusieve moderne tuinkamer van hout zwart met plat dak
Home
Projecten
Exclusieve moderne tuinkamer
luxe & comfort

Exclusieve moderne tuinkamer

Tuinkamer in moderne stijl, volledig op maat gemaakt. Exclusief door de combinatie van Meranti (een elegant tropisch hardhout), triple rhombus Ayous en een lichtgrijze betonstuc. Ook op koudere dagen is deze plek in de tuin de perfecte uitvalsbasis. De strakke inbouwheaters, riante glaswanden, berging, het keukenblok en toilet zijn alle ingrediënten voor een heerlijk diner, gezellige borrel of in alle rust een boek lezen. Dé exclusieve tuinkamer die tot in detail is afgewerkt.

Download nu 5 tips van Bronkhorst

5x dingen om niet te vergeten tijdens uw oriëntatie naar een bijgebouw

Ontvang de tips

Moderne tuinkamer van hout

Verrijk uw tuin met een luxe overkapping modern. Gemaakt van prachtige houtsoorten. Een bijgebouw van Bronkhorst is van hoge kwaliteit: in materiaal én uitstraling. Een plek vol comfort in de tuin. Deze tuinkamer is van alle gemakken voorzien zoals heaters, een berging, toilet en keuken.

SPECIFICATIES
projecten

Bekijk ook

Bekijk meer bijgebouwen die Bronkhorst realiseerde. Laat u inspireren voor uw eigen exclusieve moderne tuinkamer. Ieder project is op maat gerealiseerd.

Brochure mockup Bronkhorst
95 pagina's inspiratie

Brochure aanvragen

Bij het creëren van uw ideale bijgebouw is inspiratie geen overbodige luxe. Onze brochure staat vol unieke ideeën, uitvoeringen en ontwerpen.

Ontvang brochure