9,5
Inspiratie
1 min

Inspiratie: 4x tuinkamer ideeën

Een tuinkamer kan uw tuin nét dat beetje extra geven waar u naar op zoek bent. Bij Bronkhorst bouwen wij luxe bijgebouwen geheel naar uw wens. De mogelijkheden zijn eindeloos en wij begrijpen dat er daardoor veel op u af kan komen. Om uw ideeën tot leven te brengen, kunt u in dit blog inspiratie opdoen voor uw tuinkamer. Hieronder vindt u 4x tuinkamer ideeën, om te ontdekken welke stijl en inrichting het beste aansluit bij uw wensen en behoeften.

 

1. Luxe tuinkamer poolhouse

Dit is een luxe tuinkamer, dat functioneert als poolhouse. Het zwarte poolhouse is volledig geïsoleerd en aangekleed met een keukenblok, haard en strakke inbouw heaters in het plafond. De combisauna van Welson maakt het geheel helemaal compleet. Ook heerlijk om ook in de winter van het poolhouse te kunnen genieten!

Uitgelicht foto 2-3

 

2. Vrijstaande tuinkamer aan het water

Omringt door water, is deze vrijstaande tuinkamer van Douglas hout de perfecte plek om weg te dromen. De vlonder eromheen geeft het geheel een riant gevoel en zorgt voor veel vrijheid rondom het bijgebouw. Ziet u uzelf al zitten, turend over het water?

Uitgelicht foto 3-3

 

3. Tuinkamer met glazen schuifwanden

Deze tuinkamer met glazen schuifwanden staat te midden van een groene tuin, met daarbij een zwembad van Welson. Om het natuurlijke gevoel te behouden, is er veel groen en een grote houten vlonder om het zwembad en de moderne tuinkamer heen aangelegd.

Uitgelicht foto 4-3

 

4. Tuinkamer met plat dak en buitenkeuken

Een fijne plek om overdekt te kunnen koken in uw eigen tuin. Deze tuinkamer met plat dak en buitenkeuken bezorgd u de vrijheid om veel tijd door te brengen in uw tuin. Alleen of in goed gezelschap. De doorgetrokken houten vlonder geeft extra ruimte naast de tuinkamer. Tip: lees ook onze blog met vijf voordelen van een tuinkamer met plat dak.

Uitgelicht foto 5-1

 

Een maatwerk buitenverblijf van Bronkhorst

Een bijgebouw van Bronkhorst is altijd origineel, omdat wij deze op maat maken en u hem zelf - samen met een adviseur en designer van Bronkhorst - samenstelt. Geef uw wensen de ruimte. Onze adviseurs helpen u graag met het omzetten van uw ideeën in concrete plannen. De realisatie van uw eigen bijgebouw nemen wij ook uit handen: een projectleider van Bronkhorst draagt zorg voor de bouw en afwerking. Maak een afspraak bij ons in de showroom en laat uw ideeën tot leven komen!

 

Download nu 5 tips van Bronkhorst

5x dingen om niet te vergeten tijdens uw oriëntatie naar een bijgebouw

Ontvang de tips
Wellicht ook interessant voor u
Brochure mockup Bronkhorst
95 pagina's inspiratie

Brochure aanvragen

Bij het creëren van uw ideale bijgebouw is inspiratie geen overbodige luxe. Onze brochure staat vol unieke ideeën, uitvoeringen en ontwerpen.

Vraag brochure aan